IT med omtanke er vores særlige kendetegn og det betyder

i praksis, at vi tror på en smartere brug af teknologi. Og at IT

kan forbedre betingelserne for virksomhedens forretningsgange, effektivitet og indtjening, samtidig med at det kan bidrage til væsentlige forbedringer af livskvaliteten i samfundet.

 

Silverbullet Aarhus

Søren Frichs Vej 42F, 1 tv.
8230 Åbyhøj
(+45) 51 26 54 63

info@silverbullet.dk
 

Silverbullet København

Borgergade 6,5
1300 København K
(+45) 51 26 54 63

info@silverbullet.dk

Om Silverbullet og IT med omtanke

nyt_forretning.png

Først mennesker.

Så teknologi.

Læs om Technology Management Consulting her

Nye partnere i Silverbullet

Som et led i den videre strategiske udvikling af Silverbullet som et fokuseret rådgivningshus indenfor digitalisering og teknologiske strategier har vi valgt at udvide ejerkredsen med to nye partnere. Det er Terje Vammen og Jens Hornemann, der begge har været eksterne medlemmer af Silverbullets bestyrelse siden 2016. De to nye ejere supplerer hermed de nuværende ejere Henrik Gørup Rasmussen og Dan Arnum Hansen.

Med udvidelsen af ejerkredsen udvides rådgivningsforretningen i naturlig forlængelse af vores nuværende kerneydelser med nye kompetencer indenfor strategi, ledelse, research og datamanagement. Sidstnævnte samles i et nyt forretnings-område Research & Insights, der varetager aktiviteter indenfor research, markedsanalyse og dataanvendelse.

Her er Kristian Budolfsen blevet tilknyttet som partner. Læs mere i vores pressemeddelelse / press release

Silverbullet tilbyder en række rådgivnings-serviceydelser indenfor IT og teknologi til både offentlige og private virksomheder.

Det kan være alt lige fra at kvalitetssikre din mål-arkitektur, til at gennemføre et EU-udbud.

 

Vi yder teknologibistand på konsulentbasis til offentlige og private virksomheder. Rådgivningen er forankret i vores unikke viden om IT og teknologi. Vi hjælper dig til at få succes med teknologien og opnå et effektivt samspil med de involverede mennesker.

Vores services

Du kan kende os på lang afstand.

Om Silverbullet 

Silverbullet er et agilt, fleksibelt og danskejet konsulenthus, som er specialiseret i at implementere og vedligeholde bæredygtige og langtidsholdbare IT-løsninger i private og offentlige virksomheder. Uanset opgavens omfang betragter vi mest af alt os selv som strategiske rådgivere, med et stort taktisk og operationelt erfaringsgrundlag.

Siden 2004 har Silverbullets konsulenter bistået kunderne med at gennemføre succesfulde IT-projekter.

Vi rådgiver bl.a. kunder som står overfor et EU-udbud, vi kvalitetssikre mål-arkitekturen og vi udfylder rollen som IT-projektleder. 

Skriv til os