Anders Strange Nielsen

CHEFKONSULENT

Fagligt

Anders er en bredt funderet IT-arkitekt med mere end 20 års erfaring fra branchen og har stor erfaring inden for infrastruktur og sikkerhedsarkitektur. Han evner at designe til hele teknologistakken og har deltaget i store offentlige og private udbudsforretninger. Anders har qua sin baggrund som udvikler en særdeles god forståelse for applikationsarkitektur

Anders er drevet af en ægte passion for IT og elsker nye udfordringer. Han finder stor glæde i at få svære problemstillinger til at se lette ud. 

IT har været Anders interesse lige siden skoletiden. Han fik en ZX Spectrum computer til sin 13 fødselsdag og begyndte at programmere BASIC. I gymnasiet blev han #2 til DM i programmering og siden er det gået slag i slag. 

 

Hvad er dit kæreste eje

Anders interesserer sig udover IT også for klatring, skiløb og rejser til eksotiske steder. Han har bl.a. været ekspeditionsleder på klatreekspeditioner til Uzbekistan og Tadjikistan.

 

IT med omtanke er vores særlige kendetegn og det betyder i praksis, at vi tror på en smartere brug af teknologi. Og at IT kan forbedre betingelserne for virksomhedens forretningsgange, effektivitet og indtjening, samtidig med at det kan bidrage til væsentlige forbedringer af livskvaliteten i samfundet.

 

Silverbullet Aarhus

Søren Frichs Vej 42F, 1 tv.
8230 Åbyhøj
(+45) 40 26 77 00

info@silverbullet.dk

Silverbullet København

Dronningens Tværgade 9, 2.
1302 København K
(+45) 40 26 77 00

info@silverbullet.dk

Om Silverbullet og IT med omtanke