Bjarke Thordal Bøgeskov 

PROJECT DIRECTOR & PARTNER / Silverbullet Research & Insights

Fagligt

Bjarke er en metodisk velfunderet konsulent med værktøjskassen i orden. Han brænder for kvantitative metoder, dataforædling og statistik og dette har ført til stor ekspertise på området. Bjarke har undervist i netop disse områder på Statskundskabsstudiet på Aarhus Universitet, hvorfra han også har en kandidatgrad.

Han har igennem den seneste årrække arbejdet i analysebranchen, hvor han har brugt sit metodiske fundament til at sikre stærke og reliable indsigter for sine kunder. Hans liste af meritter inkluderer længevarende positioner som projektleder for store internationale kunder.

Bjarke er usædvanligt dygtig til at styre flere komplekse projekter parallelt og levere alle i perfekt orden til fuld tilfredshed. Bjarke er kundernes favorit, da han får alle teammedlemmer, internt såvel som på kundesiden, indstillet til effektivt at nå slutmålet.

Personligt

Det er ikke kun resultatskabelse for hans kunder, der driver Bjarke. Han har det meste af sit liv været en aktiv sportsudøver og har blandt andet i flere omgange været på landsholdet i niche-sporten Ultimate Frisbee. Omend der bliver længere og længere mellem hvert træningspas, så nyder han stadig at få græs under fødderne og en frisbee i hånden. 

Derudover nyder Bjarke generelt at leve livet og får det meste af tiden til at gå med kone, barn, rejser og madlavning og indtag af produktet – helst med en god flaske italiensk rødvin til. 

IT og data med omtanke er vores særlige kendetegn og det betyder i praksis, at vi tror på en smartere brug af teknologi. Og at IT og data kan forbedre betingelserne for virksomhedens forretningsgange, effektivitet og indtjening, samtidig med at det kan bidrage til væsentlige forbedringer af livskvaliteten i samfundet.

 

Silverbullet Aarhus

Søren Frichs Vej 42F, 1 tv.
8230 Åbyhøj
(+45) 40 26 77 00

info@silverbullet.dk

Silverbullet København

Borgergade 6,5
1300 København K
(+45) 40 26 77 00

info@silverbullet.dk

Om Silverbullet og IT og data med omtanke

Silverbullet A/S

CVR: 28143605

Silverbullet Research      & Insights ApS

CVR: 40442553