Henrik Roulund Andersen 

 

CHEFKONSULENT

Fagligt

Henrik er senior IT-arkitekt med erfaring fra adskillige vellykkede projekter og opgaver. Han har en dyb og bred teknisk viden om IT-arkitektur. Henrik fungerer gerne i spændet mellem teknikken, forretningen og beslutningstageren. Han gør dette på basis af sin solide mangeårige erfaring inden for både deltagelse i, og ledelse af, projekter inden for udbud, it-arkitektur og softwareudvikling.  

 

Henrik er det man kan kalde en resultatorienteret pragmatiker. Henrik finder den i konteksten rigtige løsning og følger opgaven til dørs, hvad end der er tale om et udbudsprojekt, en analyseopgave eller et agilt udviklingsprojekt. Først når Kundens mål er nået er Henrik tilfreds. 

Henrik er god til at omgås forskellige mennesketyper, og kan kommunikere komplekse problemstillinger både til kunder, ledelsen og ”manden på gulvet”.

 

Henrik brænder for, og er drevet af, den gode løsning. Den gode løsning er den løsning som passer i konteksten, nogle gange den teoretisk perfekte løsning men oftere et pragmatiske kompromis som løser opgavestillerens behov.

Personligt

Henrik er aktiv løber, som desværre ofte er præget af lange perioder med skader. I skadesperioderne plejer Henrik sin store og nørdede interesse for gamle effektmaskiner, trommemaskiner og synthesizere. Der er stor udskiftning i maskinparken, men Henrik er især glad for gamle Roland maskiner, f.eks. CR-78, SH-101 og RE-201. Når tiden tillader det, producerer og udgiver Henrik eksperimenterende elektronisk musik under forskellige aliasser.

IT og data med omtanke er vores særlige kendetegn og det betyder i praksis, at vi tror på en smartere brug af teknologi. Og at IT og data kan forbedre betingelserne for virksomhedens forretningsgange, effektivitet og indtjening, samtidig med at det kan bidrage til væsentlige forbedringer af livskvaliteten i samfundet.

 

Silverbullet Aarhus

Søren Frichs Vej 42F, 1 tv.
8230 Åbyhøj
(+45) 51 26 54 63

info@silverbullet.dk

Silverbullet København

Borgergade 6,5
1300 København K
(+45) 51 26 54 63

info@silverbullet.dk

Om Silverbullet og IT og data med omtanke

Silverbullet A/S

CVR: 28143605

Silverbullet Research      & Insights ApS

CVR: 40442553