IT-arkitektur

Skab forandringer via forretningsdrevet IT-arkitektur

Når forretningsgange skal IT-understøttes, er det afgørende, at IT-systemerne bliver bygget så de opfylder virksomhedens behov for sikkerhed, tilgængelighed, robusthed, vedligeholdbarhed og sammenhænge. Det handler om, at designe IT-løsninger, der på bedste vis kan understøtte din forretning.
 

En sund enterprise-arkitektur
Vi kan hjælpe med at kortlægge dine forretningsprocesser og analysere hvor IT med fordel kan skabe merværdi for din forretning. I fællesskab med forretningens domæneeksperter, kan vi udvikle en bæredygtig enterprise arkitektur, som knytter de strategiske pejlemærker sammen med det tekniske niveau – og vi bistår gerne med at forankre arkitekturen i organisationen.

 

Time to market
Står din virksomhed i en situation, hvor der er behov for at få jeres produkter hurtigere på markedet eller har I brug for at få reduceret omkostningerne ved hjælp af smarte IT-løsninger eller vil du gerne vide om jeres IT-arkitektur kan understøtte jeres behov?

Udarbejdelse af arkitektur målbillede for national

database over kliniske forsøg

Der eksisterer ikke en samlet national oversigt over åbne kliniske forsøgsprotokoller. Silverbullet bistod med udvikling af et målbillede for en national database oversigt over forsøg.

 

Løsningen beskriver en database, som indeholder informationerne om de relevante kliniske forsøg, med datapunkter, der henvender sig til alle specialer, dvs. sygdomsområder og typer af kliniske forsøg. Løsningen beskriver integrationen til eksisterende datakilder, som f.eks. eksisterende internationale og nationale forsøgsdatabaser. Løsningen beskriver desuden brugerhåndtering og sikkerhedsløsning i relation til håndtering af patientdata.

 

Silverbullet

case

Kontakt Direktør & Partner Dan Arnum Hansen fra Silverbullet-teamet, 

hvis du vil blive klogere på forretningsdrevet IT-arkitektur.

Tal med en ekspert i IT-arkitektur

IT-udbud

Silverbullet tilbyder en række rådgivnings-serviceydelser indenfor IT og data til både offentlige og private virksomheder. Vi yder services indenfor IT-projektledelse, IT-Arkitektur, IT-Udbud, Digital Transformation og Research & Insights.

Rådgivningen er forankret i vores unikke viden om IT, teknologi, data og research. Vi hjælper dig til at få succes med dine projekter og opnå et effektivt samspil med de involverede mennesker.

Vores services

IT og data med omtanke er vores særlige kendetegn og det betyder i praksis, at vi tror på en smartere brug af teknologi. Og at IT og data kan forbedre betingelserne for virksomhedens forretningsgange, effektivitet og indtjening, samtidig med at det kan bidrage til væsentlige forbedringer af livskvaliteten i samfundet.

 

Silverbullet Aarhus

Søren Frichs Vej 42F, 1 tv.
8230 Åbyhøj
(+45) 51 26 54 63

info@silverbullet.dk

Silverbullet København

Borgergade 6,5
1300 København K
(+45) 51 26 54 63

info@silverbullet.dk

Om Silverbullet og IT og data med omtanke

Silverbullet A/S

CVR: 28143605

Silverbullet Research      & Insights ApS

CVR: 40442553