Kristian

 

Budolfsen  

 

DIREKTØR / PARTNER

Silverbullet Research & Insights

Fagligt

Kristian Budolfsen har været en af frontfigurerne i markedsanalysebranchen i Norden de seneste 10 år. 

Hvad der er umuligt for andre, synes altid muligt for Kristian, og det skinner igennem den måde Kristian går til tingene på.

 

Kristian er som konsulent kundernes mand i et og alt, og det er kundens glæde ved resultatet, som Kristian brænder for. Kristian fungerer exceptionelt godt i spændet mellem kunderne, opgaverne og baglandet, og formår at levere en serviceydelse som sikrer glade og loyale kunder. Derfor har Kristian til dato aldrig arbejdet med en kunde, som har skiftet til en konkurrent, hvilket i sig selv er noget af en bedrift. Det opnås udelukkende ved, at Kristian formår at sætte sig i kundens sted og problemstilling, og løse dette med kunden 

– ikke blot som leverandør, men som kundens dedikerede og loyale samarbejdspartner og rådgiver.

 

Kristians kunder og opgaver er alt fra store globale aktører til mindre lokalt baserede kunder, og opgavemæssigt spænder arbejdet lige så bredt. Det brede fokus skyldes, at for Kristian er en kunde en kunde, og får samme høje service og rådgivningsniveau uanset størrelsen af budgettet og opgaven, der ligger bag det enkelte kundeforhold. 

 

Kristian har stærke færdigheder indenfor det kvantitative og kvalitative metodefelt. Favoritområdet, og der Kristian er mest specialiseret, er dog inden for kvantitative metoder og statistik. 

Kristian er cand. Scient. Soc. og har dertil en HD i organisation og ledelse. Til sommer 2019 færdiggør Kristian ligeledes Executive MBA studiet. 

 

Personligt

”Happy wife – Happy life”. Når Kristian ikke arbejder er tiden dedikeret familien, som betyder et og alt. Når muligheden tidsmæssigt opstår, kombinerer Kristian altid den mulighed med at rejse. Kristian elsker at rejse og opleve nye lande og kulturer, hvilket har betydet Kristian har været rundt i mere end 50 lande og har yderligere 50+ lande øverst på sin liste over hvad der skal opleves næste gang.

IT og data med omtanke er vores særlige kendetegn og det betyder i praksis, at vi tror på en smartere brug af teknologi. Og at IT og data kan forbedre betingelserne for virksomhedens forretningsgange, effektivitet og indtjening, samtidig med at det kan bidrage til væsentlige forbedringer af livskvaliteten i samfundet.

 

Silverbullet Aarhus

Søren Frichs Vej 42F, 1 tv.
8230 Åbyhøj
(+45) 40 26 77 00

info@silverbullet.dk

Silverbullet København

Borgergade 6,5
1300 København K
(+45) 40 26 77 00

info@silverbullet.dk

Om Silverbullet og IT og data med omtanke

Silverbullet A/S

CVR: 28143605

Silverbullet Research      & Insights ApS

CVR: 40442553