IT med omtanke er vores særlige kendetegn og det betyder

i praksis, at vi tror på en smartere brug af teknologi. Og at IT

kan forbedre betingelserne for virksomhedens forretningsgange, effektivitet og indtjening, samtidig med at det kan bidrage til væsentlige forbedringer af livskvaliteten i samfundet.

 

Silverbullet Aarhus

Søren Frichs Vej 42F, 1 tv.
8230 Åbyhøj
(+45) 51 26 54 63

info@silverbullet.dk
 

Silverbullet København

Borgergade 6,5
1300 København K
(+45) 51 26 54 63

info@silverbullet.dk

Om Silverbullet og IT med omtanke

PRESSEMEDDELELSE: 

images.png

SILVERBULLET UDVIDER PARTNERKREDSEN OG DET STRATEGISKE FOKUS MED NY FORRETNINGSENHED

Silverbullet A/S igangsatte for tre år siden en udvikling for at blive et fokuseret rådgivningshus indenfor arkitektur, valg og implementering af it-systemer til fortrinsvis den offentlige sektor. Som en konsekvens af dette fokus er Silverbullet A/S lykkedes med en økonomisk og strategisk konsolidering af virksomheden.

Som et led i den videre strategiske udvikling udvides ejerkredsen nu med to nye partnere. Det er Terje Vammen og Jens Hornemann, der begge har været eksterne medlemmer af Silverbullets bestyrelse siden 2016. De to nye ejere supplerer de nuværende ejere Henrik Gørup Rasmussen og Dan Arnum Hansen.

Administrerende direktør Henrik Gørup Rasmussen siger: ”Vi har i et stykke tid været klar til at tage næste skridt i en ekspansion og udvikling af Silverbullet, og med tilknytningen af Jens og Terje tilfører vi betydelige kompetencer og erfaringer til virksomheden. De har begge en stærk historik med udvikling og vækst af rådgivningsforretninger, som vi ser i naturlig forlængelse af vores nuværende kerneydelser – Jens indenfor management consulting og Terje indenfor research og data management.”

Jens Hornemann kommer til Silverbullet med erfaring fra en række førende it- og management konsulent-virksomheder. Han har bl.a. været direktør i Rambøll Management Consulting i mere end 10 år, seniorpartner i Deloitte Consulting og direktør for BDO Public Sector. Han har endvidere været administrerende direktør i it-virksomheden Unisys og i Deloitte været ansvarlig for koncernens europæiske Microsoft forretning. Jens er endvidere aktiv i flere bestyrelser, ligesom han tidligere har varetaget tillidsposter i bl.a. DJØF, Dansk IT og Dansk Erhverv.

Terje Vammen kommer til Silverbullet fra en stilling som direktør, som han siden 2006 har været med til at udvikle og positionere som en af Danmarks førende virksomheder indenfor markedsanalyse og research. Her har Terje gennem årene været ansvarlig for salg og marketing og senest haft ansvaret for opbygningen af området Aviation. Terje har ca. 30 års erfaring i markedsanalysebranchen og har tidligere været direktør og partner i DMA/Research og afdelingsleder i NIRAS. Terje har endvidere et indgående kendskab til den offentlige sektor og er et kendt ansigt i det østjyske erhvervsliv, hvor han bl.a. er formand for Erhverv Aarhus og bestyrelsesmedlem i Den Gamle By, Visit Aarhus og Århus Akademi.

Terje Vammen siger om det nye partnerskab: ”Silverbullet er en sund virksomhed med stærke kunderelationer og unik forretningsmæssig viden indenfor udvalgte sektorer som sundhed og forsyning. Jeg ser store muligheder i at udbygge disse kernekompetencer og styrkepositioner. ” Jens Hornemann tilføjer:” Vi skal udbygge ydelsespaletten indenfor digitalisering, management og research med afsæt i Silverbullets fokus på teknologi – og i den forbindelse bevæge os op i værdikæden hos vores eksisterende kunder. Der er et stort behov for at løfte teknologi, dataanvendelse og digitalisering op i det strategiske rum.”

 

I forbindelse med den strategiske udvikling er Silverbullet Research & Insights etableret som nyt forretningsområde, der skal varetage aktiviteter inden for research, markedsanalyse og dataanvendelse. Her bliver Kristian Budolfsen direktør og partner. Kristian kommer fra en stilling som Senior Director, hvor han de seneste 13 år har forestået salg og projektledelse af markedsanalyser til en række af firmaets største kunder i både ind- og udland. Kristian Budolfsen udtaler: ”Jeg glæder mig helt enormt til at udfolde det potentiale, der er i at kombinere IT og teknologiløsninger med dataanvendelse og markedsanalysedisciplinerne til glæde for kunderne.”

Samlet integrerer Silverbullet dermed ekspertiser indenfor Research & Insights, Management Consulting og Technology & IT Consulting.

Yderligere oplysninger:

Bestyrelsesformand i Silverbullet Dan Arnum Hansen, Mobil 28184238. Mail: dah@silverbullet.dk

Adm. dir. i Silverbullet Henrik Gørup Rasmussen. Mobil 51265463. Mail: hgr@silverbullet.dk

Direktør og partner i Silverbullet Terje Vammen. Mobil 29861515. Mail: tv@silverbullet.dk

Direktør og partner i Silverbullet Jens Hornemann. Mobil 20606701. Mail: jensh@silverbullet.dk

Direktør og partner i Silverbullet Research og Insights Kristian Budolfsen. Mobil 61461466. Mail: kb@silverbullet.dk