Ingen indsigt. Ingen udsigt.

Silverbullet Research & Insights

Silverbullet Research & Insights går sammen med vores kunder for at håndtere forretningsmæssige udfordringer og navigere dem frem til mulighederne! Det gør vi ved at analysere og udvikle vores kunders business cases ved at indsamle, fusionere, transformere, analysere og styre information, data og viden.

Silverbullet Research & Insights er en del af Silverbullet Group. Det betyder, at vores fundament af klassiske værktøjer indenfor markedsanalyse og undersøgelser er tilføjet nye muligheder for indsigter gennem integration med teknologi og IT-værktøjer. Derfor behøver du kun at spadsere ind gennem én dør, uanset hvilke af vores kompetencer, du efterspørger. Vi betragter nemlig alle discipliner som ét stort tværfagligt og integreret område, og det er i dette spænd mellem fagområderne, at nutidens og morgendagens behov for markedsanalyse er placeret.

Det er kundens glæde ved slutresultatet, vi brænder for at levere hver eneste gang. Dette opnås udelukkende ved, at vi formår at sætte os i kundens sted og finde frem til den bedste løsning. Ikke blot som leverandør, men som kundens dedikerede og loyale samarbejdspartner og rådgiver. Vores kunder og deres problemstillinger er nemlig i centrum for alt, hvad vi gør.

Vi leverer indsigt, så du kan få udsigt

Markedsanalyse og dataanvendelse har fået markant større strategisk betydning og har i dag topprioritet i mange virksomheder og organisationer. Øget fokus stiller større krav til design, dataanvendelse og datakvalitet. Da datakilderne samtidig er blevet flere og mere komplekse end nogensinde før, er efterspørgslen efter troværdige data og analyser i markant vækst. Alt dette sker samtidig med, at der er pres på budgetter og ressourcer i mange organisationer.

Silverbullet er klar løfte denne udfordring sammen med dig. Vi leverer løsninger og indsigter på såvel enkle som komplekse udfordringer. Vores løsninger, resultater og anbefalinger gør det enklere og hurtigere for vores kunder at foretage og implementere beslutninger der er med til at udføre deres strategi og opfylde deres formål og vision. 

Nedenfor kan du læse mere omkring de sektorer, som vi leverer indsigt til samt de metodiske tilgange, vi benytter os af. 

Billede13.png
Billede12.png

Vil du vide mere om Research & Insights?

Kontakt Direktør og Partner Kristian Budolfsen fra Silverbullet-teamet, 

hvis du vil vide mere om vores løsninger inden for Research & Insights.

"Nearly 97 percent of data

  sits unused in the organisations."

 

Gartner Research

Se, nu bliver det interessant

IT-udbud

Silverbullet tilbyder en række rådgivnings-serviceydelser indenfor IT og data til både offentlige og private virksomheder. Vi yder services indenfor IT-projektledelse, IT-Arkitektur, IT-Udbud, Digital Transformation og Research & Insights.

Rådgivningen er forankret i vores unikke viden om IT, teknologi, data og research. Vi hjælper dig til at få succes med dine projekter og opnå et effektivt samspil med de involverede mennesker.

Vores services

IT og data med omtanke er vores særlige kendetegn og det betyder i praksis, at vi tror på en smartere brug af teknologi. Og at IT og data kan forbedre betingelserne for virksomhedens forretningsgange, effektivitet og indtjening, samtidig med at det kan bidrage til væsentlige forbedringer af livskvaliteten i samfundet.

 

Silverbullet Aarhus

Søren Frichs Vej 42F, 1 tv.
8230 Åbyhøj
(+45) 51 26 54 63

info@silverbullet.dk

Silverbullet København

Borgergade 6,5
1300 København K
(+45) 51 26 54 63

info@silverbullet.dk

Om Silverbullet og IT og data med omtanke

Silverbullet A/S

CVR: 28143605

Silverbullet Research      & Insights ApS

CVR: 40442553