IT med omtanke er vores særlige kendetegn og det betyder

i praksis, at vi tror på en smartere brug af teknologi. Og at IT

kan forbedre betingelserne for virksomhedens forretningsgange, effektivitet og indtjening, samtidig med at det kan bidrage til væsentlige forbedringer af livskvaliteten i samfundet.

 

Silverbullet Aarhus

Søren Frichs Vej 42F, 1 tv.
8230 Åbyhøj
(+45) 51 26 54 63

info@silverbullet.dk
 

Silverbullet København

Borgergade 6,5
1300 København K
(+45) 51 26 54 63

info@silverbullet.dk

Om Silverbullet og IT med omtanke

Sanne Nørgaard

CHEFKONSULENT

Fagligt

Sannes kompetencer ligger primært inden for programledelse, projektledelse, analyser og facilitering af organisatoriske forandringer i digitale miljøer. Sanne har arbejdet som kunde og som leverandør i bl.a.  sundhedssektoren og har en dyb klinisk viden. 

Sanne er resultatorienteret og har øjet på bolden. Hun er god til at få fremdrift selv i opgaver og projekter hvor parterne er uenige. Hun er er vellidt og venlig – men bestemt og kontant.

Som konsulent kan Sanne have fokus på opgaven og kan udnytte mange års erfaring inden for især sundheds-it og mangeårige erfaringer som leder på alle niveauer. Som konsulent er opgaverne mangeartede, korte og præstationsorienterede og Sanne trives med det konstante behov for at levere resultater.

Personligt

•Sanne har mange interesse inden for outdoor sport og kreative sysler - fra syning og strikning til havkajak og løb. Hun her løbet i mange år og hendes kæreste eje er hendes løbesko