Søren Morits Christensen

CHEFKONSULENT

Fagligt

Søren har stor erfaring med at levere ydelser inden for projektledelse, gennemførelse af IT-udbud samt hjælp til at analysere din it-arkitektur. Søren er i stand til at overskue de tekniske, organisatoriske og menneskelige aspekter i komplekse projekter og opgaver til komplekse organisationer. Søren har konstant fokus på at skabe fremdrift og resultater så opgaverne kommer i mål. 

Søren er meget åben, resultatorienteret, struktureret og pragmatisk i sin tilgang til opgaverne og søger hele tiden at finde løsninger til udfordringerne. 

I rollen som konsulent får Søren mulighed for at skabe fremdrift og resultater og dermed i sidste ende være medvirkende til, at nye løsninger opstår, der kan være til gavn for samfundet, organisationer og mennesker.

Personligt

Sørens store interesse er sejlads, både tursejlads og konkurrence. En af højdepunkterne har være som skipper på egen båd fra Miami til Århus.

IT med omtanke er vores særlige kendetegn og det betyder i praksis, at vi tror på en smartere brug af teknologi. Og at IT kan forbedre betingelserne for virksomhedens forretningsgange, effektivitet og indtjening, samtidig med at det kan bidrage til væsentlige forbedringer af livskvaliteten i samfundet.

 

Silverbullet Aarhus

Søren Frichs Vej 42F, 1 tv.
8230 Åbyhøj
(+45) 40 26 77 00

info@silverbullet.dk

Silverbullet København

Dronningens Tværgade 9, 2.
1302 København K
(+45) 40 26 77 00

info@silverbullet.dk

Om Silverbullet og IT med omtanke