TERJE VAMMEN  

 

DIREKTØR / PARTNER

Fagligt

Terje er en erfaren analytiker med 30 års erfaring med metodisk design, ledelse og gennemførelse af komplekse multidisciplinære analyser og forretnings- samt organisationsudviklingsprojekter inden for en række forskellige forretningsområder og lande

 

Profil

I de seneste år har Terje arbejdet meget med salg og udvikling af løbende analyse- og dataindsamlingsservices i Norge, Singapore, Storbritannien, Tyskland og Østrig, hvor han har haft det overordnede ansvar for drift og udvikling af opgaveporteføljer.

 

Kvantitative og kvalitative analyser og evalueringer er blandt Terjes specialer med anvendelse af en bred vifte af metoder i flerstrenget design med desk research, registerstatistik, interviewbaserede metoder via telefon og web samt postale spørgeskemaundersøgelser, selvevaluering, personlige dybdeinterview og fokusgrupper.

Terje har stor erfaring i løbende projektledelse af komplekse proces- og innovationsforløb og servicering af sammensatte styregrupper over længere tidsforløb. 

Personligt 

Terjes faglige interesse for forretnings- og erhvervsudviklingsopgaver har medført et stort netværksengagement blandt andet i Erhverv Aarhus, hvor han er bestyrelsesformand, samt i Den Gamle By, Århus Akademi og Visit Aarhus, hvor han er bestyrelsesmedlem. 

Terje holder af at kokkerere såvel i det daglige som når han holder fri. Gode råvarer og nye smagsoplevelser med mad der er tilberedt fra bunden uden slavisk brug af opskrifter står ofte på menuen. Inspiration er dog altid god fra både litteraturen og fra restaurantbesøg. 

 

IT og data med omtanke er vores særlige kendetegn og det betyder i praksis, at vi tror på en smartere brug af teknologi. Og at IT og data kan forbedre betingelserne for virksomhedens forretningsgange, effektivitet og indtjening, samtidig med at det kan bidrage til væsentlige forbedringer af livskvaliteten i samfundet.

 

Silverbullet Aarhus

Søren Frichs Vej 42F, 1 tv.
8230 Åbyhøj
(+45) 51 26 54 63

info@silverbullet.dk

Silverbullet København

Borgergade 6,5
1300 København K
(+45) 51 26 54 63

info@silverbullet.dk

Om Silverbullet og IT og data med omtanke

Silverbullet A/S

CVR: 28143605

Silverbullet Research      & Insights ApS

CVR: 40442553